'Iedereen vindt dat Feyenoord het slecht doet, maar ze pakten de nodige prijzen'

'Iedereen vindt dat Feyenoord het slecht doet, maar ze pakten de nodige prijzen'

Gepubliceerd: vrijdag 24 mei 2019 om 21:29vr 24-05-2019 om 21:29

Ferry de Haan heeft de mogelijkheid om technisch directeur te worden bij Feyenoord afgewezen. De algemeen directeur van stadgenoot Excelsior vond het niet het juiste moment om de Kralingers te verlaten.

De Haan voerde gesprekken met de leiding van Feyenoord over een dienstverband. "Zeker, ik heb met Sjaak (Troost, red.) en met Jan de Jong gesproken", vertelt hij bij RTV Rijnmond. "Het gevoel voor jezelf moet goed zijn en het moment om te vertrekken bij Excelsior moet dat ook zijn. Ik vond het op dat moment geen gepast moment om Excelsior de rug toe te keren."

De suggestie dat Feyenoord een te lastige klus zou zijn verwerpt De Haan. "Ik denk niet dat je voor een uitdaging weg moet lopen. Iedereen vindt dat Feyenoord het slecht doet. Ja, de resultaten waren slecht maar ze hebben toch de nodige prijzen gepakt. Dat komt ook niet uit de lucht vallen."

"Dat ze achter lopen ten opzichte van Ajax en PSV is duidelijk, maar je moet wel de doelstelling uitspreken dat je de beste van de rest moet zijn. Van daaruit kunnen er dan ook mooie dingen gebeuren."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws