Dolberg verheugd: Ik wilde naar een plek waar mensen in mij geloven

Dolberg verheugd: "Ik wilde naar een plek waar mensen in mij geloven"

30-08-2019 19:34
152

OGC Nice-trainer Patrick Vieira heeft hoge verwachtingen van Kasper Dolberg. De Deense spits, die voor 20,5 miljoen euro overkomt van Ajax, werd vrijdag gepresenteerd door de Ligue 1-club.

"Zijn komst hing al enige tijd in de lucht. Het was ons doel om een spits van wereldklasse te vinden die ons naar een andere dimensie kan brengen", steekt Vieira de loftrompet, geciteerd door L'Equipe. "Kasper is technisch heel vaardig aan de bal. Wat ik ook aan hem waardeer, is dat hij niet zelfzuchtig is. We zijn heel blij dat hij hier is."

Wanneer Dolberg zijn debuut kan maken voor Nice, is nog even de vraag. Vieira predikt geduld. "Hij heeft de laatste tijd niet veel getraind bij Ajax. Maar het belangrijkste is dat wij weten waartoe hij in staat is."

Dolberg reageert verheugd op zijn overstap. "Ik wilde naar een plek waar mensen in mij geloven", stelt de Deen tegenover FootMercato. "We hebben uitgebreid met Nice gesproken en het voelde als snel als de goede keuze. Ik kijk ernaar uit om aan het project dat hier begint deel te nemen."