Feyenoord verlengt contract van jeugdproduct: 'Sterke verdediger met potentie'

Feyenoord verlengt contract van jeugdproduct: 'Sterke verdediger met potentie'

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 14:17wo 18-09-2019 om 14:17

Feyenoord heeft een principeakkoord bereikt met Lutsharel Geertruida over het verlengen van zijn contract. De 19-jarige verdediger gaat een verbintenis signeren die hem tot medio 2022 in Rotterdam zal houden. Het vorige contract van Geertruida liep tot en met de zomer van 2020.

Geertruida, die dit seizoen al vijf keer in actie kwam voor de Rotterdammers, is blij met zijn contractverlenging. "Toen ik een aantal jaar geleden mijn eerste contract mocht tekenen en bij Feyenoord 1 mocht aansluiten, kwam er al een droom uit", geeft de verdediger aan op de website van de Stadionclub. "Tegelijkertijd begon het toen pas, dan moet je het nog laten zien. Ik ben daarom minstens even blij, misschien nog wel blijer, met dit nieuwe contract."

"Het is voor mij enorm leerzaam om bij de eerste selectie van Feyenoord mee te trainen", vervolgt Geertruida zijn verhaal. "Het tempo ligt hoog en ik leer veel van de ervaren spelers om me heen. Ik wil de komende jaren alleen maar belangrijker worden voor de club."

Bij monde van technisch directeur Sjaak Troost geeft ook Feyenoord aan tevreden te zijn met het langer binden van Geertruida. "Dat is natuurlijk alleen maar goed nieuws en een compliment naar onze trainers op de Academy en op 1908. Lutsharel is een sterke verdediger met veel potentie. We zijn heel erg blij dat we hem langer hebben weten te binden aan Feyenoord."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws