Stones is niet op tijd klaar voor invalbeurt en krijgt 'hairdryer' van Guardiola

Stones is niet op tijd klaar voor invalbeurt en krijgt 'hairdryer' van Guardiola

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 22:21di 22-10-2019 om 22:21

Manchester City-manager Pep Guardiola kwam dinsdagavond in botsing met reserve John Stones. De centrale verdediger moest tegen Atalanta Bergamo al voor rust invallen voor de geblesseerd geraakte Rodri, maar had in de ogen van Guardiola te veel tijd nodig voor zijn invalbeurt.

Rodri liep tijdens de eerste helft een hamstringblessure op, terwijl hij een sliding in wilde zetten. De Spanjaard probeerde het nog heel even, maar moest zich vijf minuten voor rust toch laten vervangen. Guardiola wilde met Stones een vervanger binnen de lijnen brengen, maar de Engelsman was zich nog aan het omkleden.

De manager reageerde vervolgens furieus en veegde Stones – voorzien van een opvallend grote blauwe plek onder zijn oog – verbaal de mantel uit. Nadat hij de 'hairdryer' van Guardiola onderging, kon hij alsnog invallen en kreeg hij nog wat laatste instructies mee van de Spanjaard, in diens karakteristieke stijl.

Stones is bezig aan zijn vierde seizoen namens Manchester City, maar is dit seizoen gezakt in de hiërarchie. Mede door blessureleed kwam hij tot dinsdagavond in slechts drie wedstrijden in actie. Het incident voorafgaand aan zijn invalbeurt zal echter niet veel goeds betekenen voor de perspectieven van de 38-voudig Engels international.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws