ADO reageert op Pardew-geruchten: 'Voor 1 januari moet er duidelijkheid zijn'

ADO reageert op Pardew-geruchten: 'Voor 1 januari moet er duidelijkheid zijn'

16-12-2019 17:50
10

Sky Sports meldde maandagmiddag dat Alan Pardew een gegadigde is voor de openstaande trainersfunctie bij ADO Den Haag. De Engelsman zou daarmee de verrassende opvolger kunnen worden van Alfons Groenendijk. Algemeen directeur Mo Hamdi wil nog niet op namen ingaan.

Wel is Hamdi van plan snel met meer nieuws te komen. "Voor 1 januari moet er duidelijkheid zijn, liefst zo snel mogelijk uiteraard", vertelt hij tegen Voetbal International. "Ook wat betreft nieuwe spelers. Jeffrey van As is als technisch manager daarmee bezig en hopelijk kan de nieuwe trainer daar ook een rol in spelen." Pardew is sinds april 2018 werkloos na zijn ontslag bij West Bromwich Albion. Daarvoor kreeg de trainer ook al zijn ontslag bij Crystal Palace en West Ham United. Zijn periode bij Newcastle United was wel een succes, daar wist hij Europees voetbal te halen.

Hamdi kwam maandag met zijn plannen voor de korte, middellange en lange termijn. "Ik begrijp dat het lastig is om in deze situatie over de langere termijn te praten, de korte termijn vraagt terecht alle aandacht", vervolgt hij. "Zonder korte termijn is er geen lange termijn. Degradatie zou een ramp zijn, dan worden we teruggeworpen en lopen de plannen vertraging op. We moeten alles doen om dat te voorkomen. United Vansen wil daarbij helpen en meedenken. Over geld zijn geen afspraken gemaakt, het gaat om het hebben van een plan. Daar zijn we nu druk mee bezig.