Solskjaer reageert op tirade Raiola: 'Ik kan er met Paul over praten'

Solskjaer reageert op tirade Raiola: 'Ik kan er met Paul over praten'

04-01-2020 10:38
52

Ole Gunnar Solskjaer is niet blij met uitspraken van Mino Raiola. De zaakwaarnemer uit Haarlem maakte Manchester United in interviews met de grond gelijk.

Raiola stelde dat Erling Haaland naar Dortmund wilde in plaats van naar United. Volgens geruchten wilde de Engelse topclub niet voldoen aan de eisen van Raiola. "Ik weet niet of dit van Manchester United komt, maar als dat wel zo is dan proberen ze hun eigen verlies te verhullen. Dat vind ik vreemd en teleurstellend", reageerde hij in The Telegraph.

In een ander interview ging Raiola een stapje verder. "Het probleem van Paul (Pogba, red.) is Manchester United. Het is een club zonder idee. Ik ben niet van plan om er nog spelers naartoe te brengen. "Ze zouden zelfs spelers als Diego Maradona, Pele of Paolo Maldini verpesten. Pogba heeft een stabiele club nodig, zoals Juventus."

Solskjaer reageerde vrijdag op de teksten van Raiola. "Ik kan er met Paul over praten. Ik vind niet dat ik met - of over - zaakwaarnemers over moet praten die over ons praten. Paul is een speler van ons en zaakwaarnemers worden ingehuurd door spelers, niet andersom. Het zijn niet de spelers van de zaakwaarnemers, maar die van ons."