Er moet iets gaande zijn bij Heerenveen als ze echt interesse hebben in Noa Lang

"Er moet iets gaande zijn bij Heerenveen als ze echt interesse hebben in Noa Lang"

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 07:43vr 17-01-2020 om 07:43

De vermeende interesse van sc Heerenveen in Noa Lang zorgt voor gefronste wenkbrauwen bij de mannen van Voetbalpraat. Ajax wil de vleugelaanvaller verhuren en FC Twente en Heerenveen lijken de meest serieuze gegadigden te zijn.

De Friezen hebben met Mitchell van Bergen en Chidera Ejuke al twee talentvolle buitenspelers, stelt Simon Cziommer vast. "Er moet iets gaande zijn bij Heerenveen als ze echt interesse hebben in Noa Lang", aldus de Duitse FOX Sports-analyticus. "Ik kan me niet voorstellen dat Gerry Hamstra (de technisch manager in het Abe Lenstra Stadion, red.), die goed naar zijn eigen selectie kijkt, twijfelt of hij zijn eigen speler of een nieuwe speler laat spelen."

Tafelgenoot Kees Kwakman vermoedt dat er interesse is voor Ejuke, het grootste Eredivisie-talent van september. De Noord-Hollander vraagt zich echter af of potentieel geïnteresseerde clubs weten waar ze aan beginnen: hij vindt Ejuke een tikje zelfzuchtig. "Jens Odgaard had er echt vijf meer kunnen maken, als hij meer ballen had gekregen. Ik vraag me af of Opta een statistiek heeft van welke speler het meest met zijn handen wijd staat, dat is Odgaard", knipoogt hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat zou jij Noa Lang aanraden?

(1555 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws