Van de Kerkhof blijft geloven in kampioenschap PSV: 'Denk dat het gaat gebeuren'

Van de Kerkhof blijft geloven in kampioenschap PSV: 'Denk dat het gaat gebeuren'

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 14:49za 18-01-2020 om 14:49

Willy en René van de Kerkhof hebben zich uitgelaten over de titelkansen van PSV. Waar Willy ervan overtuigd is dat de Eindhovenaren nog kampioen worden, is zijn broer René een stuk minder positief.

PSV staat op het moment tien punten achter op koploper Ajax, terwijl ook AZ zeven punten voor de Eindhovenaren staat. Toch heeft Willy van de Kerkhof er vertrouwen in dat PSV nog kampioen gaat worden. "Er zijn vaker grote achterstanden dichtgelopen", vertelt hij in Brabantse Nachten Zijn Lang van Omroep Brabant. Tien punten is veel, maar je weet het nooit. Ik denk echt dat het nog gaat lukken."

Zijn broer René heeft er minder vertrouwen in en ziet Feyenoord als een bedreiging in de tweede seizoenshelft. "Zo'n achterstand inlopen komt niet vaak voor, maar ik denk dat PSV moet gaan vrezen voor de play-offs als het zo doorgaat", vertelt hij. "Ik zie PSV absoluut geen kampioen worden. Te veel spelers halen het niveau niet. Feyenoord zit er nog dichtbij en zal PSV nog bedreigen, daarnaast doet Willem II het onder Adrie Koster ook goed."

PSV start de tweede seizoenshelft zondagmiddag om 12:15 uur op bezoek bij VVV-Venlo.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

Wordt PSV nog kampioen dit seizoen?

Ja, de tweede helft van het seizoen is voor PSV
17%
Nee, daarvoor is de achterstand te groot
83%
(1491 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws