ED licht minuscuul tipje van de sluier op: PSV al in gesprek met kandidaat-trainer

ED licht minuscuul tipje van de sluier op: PSV al in gesprek met kandidaat-trainer

29-01-2020 23:59
68

PSV kijkt alvast vooruit naar het volgende seizoen, weet het Eindhovens Dagblad woensdagavond te melden bij monde van clubwatcher Rik Elfrink. De Eindhovenaren zijn al in gesprek met een niet nader genoemde kandidaat-hoofdtrainer.

De Eindhovenaren zetten medio december Mark van Bommel aan de dijk en stelden Ernest Faber direct aan als opvolger. De 48-jarige tussenpaus uit Geldrop zal aan het einde van het seizoen echter weer plaatsmaken. Elfrink laat in een Twitter-Q&A desgevraagd weten dat er al gesprekken gaande zijn tussen PSV en een kandidaat-opvolger. Wie dat zal moeten zijn, is echter nog niet bekend.

Twee PSV-huurlingen zullen de ontwikkelingen met argusogen volgen: Armando Obispo speelt dit seizoen voor Vitesse, maar volgens het ED is er belangstelling voor de centrale verdediger. Maximiliano Romero komt voor Vélez Sarsfield uit: het is nog onduidelijk wat PSV met de Argentijnse miljoenenaankoop van plan is. Ook Jeroen Zoet (FC Utrecht), Luuk Koopmans (ADO Den Haag), Hidde Jurjus (De Graafschap), Derrick Luckassen (Anderlecht), Mauro Júnior (Heracles Almelo) en Dante Rigo (Sparta) maken momenteel elders minuten.