ADO stelt gewenste directeur aan: 'Het is een langgekoesterde wens van mij'

ADO stelt gewenste directeur aan: 'Het is een langgekoesterde wens van mij'

02-03-2020 13:43 Laatste update: 16:58
85

ADO Den Haag heeft Gert-Jan Bunt per direct aangesteld als commercieel directeur. De Eredivisie-laagvlieger laat weten dat Bunt maandag is gestart in de nieuwe functie.

Samen met algemeen directeur Mohammed Hamdi en financieel directeur Jachin Wildemans vormt Bunt nu de directie van ADO Den Haag. Eerder was Bunt werkzaam voor onder meer Nationale-Nederlanden als ASR en ook het voetbal is hem niet vreemd. 'De nieuwe Commercieel Directeur van ADO Den Haag heeft een duidelijke voetbalachtergrond. Zo is hij al meer dan elf jaar voorzitter van Tweede Divisionist Excelsior Maassluis', valt te lezen op de website van ADO.

"Het is een langgekoesterde wens van mij om fulltime in de voetballerij werkzaam te zijn, omdat voetbal echt mijn passie is", reageert Bunt op zijn aanstelling. "ADO Den Haag is een fantastische club met veel potentie, uit een unieke en grote stad. Ik kijk ernaar uit om mee te bouwen aan een mooie en stabiele toekomst voor de club. Wat dat betreft spreekt de toekomstvisie van de club mij absoluut aan."

De aanstelling van Bunt betekent de introductie van een nieuwe functie binnen de club en daar is Mohammed Hamdi (foto) blij mee. "We waren al een tijdje op zoek naar een Commercieel Directeur en zijn blij dat deze positie nu door Gert-Jan ingevuld wordt", aldus de algemeen directeur van ADO.