Linssen kan niet op toptransfer rekenen: 'Valt helemaal weg'

Linssen kan niet op toptransfer rekenen: 'Valt helemaal weg'

20-04-2020 15:10
29

Evgeniy Levchenko denkt dat spelers als Bryan Linssen moeite gaan krijgen om een nieuwe club te vinden in de coronacrisis. Zeker als de Eredivisie het seizoen niet afmaakt, en de grote buitenlandse competities wel.

De focus van scouts zal dan liggen op spelers uit die competities, en niet op de Eredivisie-spelers die dan al maanden niet gevoetbald hebben. "Ik denk dat de laatste acht, negen wedstrijden die we aanvankelijk zouden spelen heel belangrijk zijn om jezelf in de kijker te spelen en om een transfer te verdienen", zegt de voorzitter van spelersvakbond VVCS tegen DVHN.

Wedden

Meer odds

"Een van de voorbeelden is Bryan Linssen", vervolgt Levchenko over de transfervrije Vitesse-aanvaller. "Iemand die het bij Vitesse heel goed doet, veel doelpunten maakt en assists geeft. Door de huidige crisis valt het transferbeleid in Nederland helemaal weg, waardoor hij op dit moment niet kan rekenen op een toptransfer. Ik denk dat het voor spelers die op dit moment geen contract hebben getekend een heel lastige periode wordt." Linssen zou wel in de belangstelling staan van Feyenoord.