Contractnieuws bij PEC Zwolle: boegbeeld begint aan veertiende seizoen

Contractnieuws bij PEC Zwolle: boegbeeld begint aan veertiende seizoen

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 09:25za 23-05-2020 om 09:25

Bram van Polen kan er nog geen genoeg van krijgen: de 34-jarige aanvoerder heeft zijn contract bij PEC Zwolle met één jaar verlengd. De clubicoon gaat daardoor zijn veertiende seizoen in bij de Blauwvingers.

"Juist nu is het voor mij ontzettend belangrijk om bij te tekenen", zegt Van Polen op de clubsite. "Allereerst wil ik mijn carrière niet op deze manier afsluiten. Aan het begin van het voorbije seizoen was ik herstellende van een schouderblessure, daarna raakte ik opnieuw geblesseerd. Uiteindelijk was ik goed en wel fit en werd de competitie abrupt afgebroken en later stopgezet."

"Maar dat is niet de hoofdreden. Ik heb ook nog echt nog de wil om met PEC Zwolle in de Eredivisie te blijven voetballen. En zeker in deze onzekere tijden wil ik net als hopelijk heel veel supporters achter mijn club blijven staan", aldus de verdediger.

Volgens technisch manager Mike Willems moet de club 'zuinig zijn' op spelers als Van Polen. "Hij is een boegbeeld en uithangbord van PEC Zwolle. In al die jaren heeft hij zijn meerwaarde binnen en buiten de lijnen van het veld laten zien. Het is niet voor niets dat hij afgelopen seizoen, ook toen hij nog geblesseerd was, rondom wedstrijden in de kleedkamer aanwezig was."

"Hij is door de wol geverfd, heeft alles wel zo'n beetje meegemaakt in zijn loopbaan, is topfit en ook gewoon nog steeds een hele betrouwbare verdediger in de Eredivisie", besluit Willems.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws