Naam Stewart valt in Enschede: 'Maar FC Twente heeft alle muizengaatjes gedicht'

Naam Stewart valt in Enschede: 'Maar FC Twente heeft alle muizengaatjes gedicht'

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 17:33za 23-05-2020 om 17:33

Earnest Stewart lijkt één van de beoogde opvolgers van Ted van Leeuwen, die onlangs afscheid nam als technisch directeur van FC Twente. De geboren Brabander werkte na zijn spelerscarrière bij VVV-Venlo, NAC Breda en AZ en is momenteel in dienst van de Amerikaanse bond.

Nu 'zingt zijn naam heel sterk rond' in Enschede, nu FC Twente op zoek is naar een nieuwe TD, weet RTV Oost. Algemeen directeur Paul van der Kraan wil echter niets loslaten. Ook navraag bij Stewart zelf heeft nog niets opgeleverd. "Hij is toevallig een LinkedIn-vriendje van me. Ik weet niet hoe dat ooit gekomen is, maar ik dacht: laat ik Earnie Stewart eens berichtje sturen. Maar hij heeft tot op heden nee dan wel ja gezegd", aldus presentator Bert van Losser in De Oosttribune, de talkshow van het regionale medium.

Tot op heden is er nog geen informatie gelekt uit de Grolsch Veste, heeft ook verslaggever Tijmen van Wissing gemerkt. "Alle muizengaatjes zijn gedicht bij FC Twente, want er komt echt niets naar buiten. Er komt geen naam naar buiten vanuit de club, ook van de procedure hoor ik weinig. Van der Kraan heeft als enige de rijen gesloten, er komt niemand in op zijn kantoor."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws