'Ajacied Antony wacht op groen licht: professionals houden vinger aan de pols'

'Ajacied Antony wacht op groen licht: professionals houden vinger aan de pols'

10-06-2020 15:58 Laatste update: 16:16
48

Antony wacht op groen licht om vanaf juli aan te kunnen sluiten bij Ajax. Volgens Braziliaanse media is het werkvisum van de São Paulo-aanvaller nog niet binnen.

Antony heeft een vergunning nodig om vanuit Brazilië naar Nederland te vliegen vanwege de reisbeperkingen omtrent het coronavirus. Zodra het papierwerk is afgerond, kan de aanvaller vanaf 7 juli aansluiten in Amsterdam. Ajax begint dan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

In de tussentijd wordt de gezondheid van Antony nauwlettend gevolgd door professionals, meldt Globoesporte. Zowel hij als de mensen om hem heen worden voortdurend getest op het coronavirus. Brazilië is één van de zwaarst getroffen landen ter wereld.

São Paulo is van plan om de training volgende week te hervatten. Antony zal normaal gesproken bij de Braziliaanse club blijven tot 30 juni, als zijn contract afloopt. Ajax betaalde eerder dit jaar 15,75 miljoen euro voor Antony. De transfersom oplopen tot maximaal 21,75 miljoen euro. Antony heeft een contract voor vijf jaar getekend.