'Onana kan Ziyech-weg bewandelen: bovenaan het wensenlijstje'

'Onana kan Ziyech-weg bewandelen: bovenaan het wensenlijstje'

Gepubliceerd: maandag 13 juli 2020 om 10:24ma 13-07-2020 om 10:24

Laatste update: maandag 13 juli 2020 om 11:57ma 13-07-2020 om 11:57

André Onana kan zijn carrière mogelijk voortzetten bij Chelsea. Volgens The Athletic zijn er veranderingen op komst binnen het keepersgilde van de Londense club.

Chelsea zou overwegen om Kepa Arrizabalaga komende zomer van de hand te doen. De club is niet tevreden over de prestaties van de Spanjaard en is bereid om zijn verlies te nemen. Chelsea betaalde tachtig miljoen euro voor Kepa, en gaat dat bedrag in de huidige markt zeker niet terugkrijgen. Ook verhuren met een optie tot koop, waarbij Chelsea een deel van het salaris van Kepa blijft betalen, behoort tot de opties voor de Londenaren.

Volgens The Athletic heeft Chelsea twee potentiële kandidaten op het oog: Ajax-doelman Onana en Manchester United-keeper Dean Henderson. Onana zou voor dertig miljoen euro opgehaald kunnen worden uit Amsterdam en heeft zelf wel oren om dezelfde stap te maken als Hakim Ziyech. De international van Kameroen wordt als een realistischere optie gezien dan Henderson en staat 'bovenaan het prioriteitenlijstje van Chelsea', aldus The Athletic.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Chelsea een goede club voor Onana?

(1803 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws