Feyenoord heeft nieuws voor fans: 'Tienduizend zoals het er nu naar uitziet'

Feyenoord heeft nieuws voor fans: 'Tienduizend zoals het er nu naar uitziet'

Gepubliceerd: dinsdag 14 juli 2020 om 20:08di 14-07-2020 om 20:08

Feyenoord verwacht in de oefenduels met Sparta en FC Twente zo'n tienduizend fans te kunnen begroeten in De Kuip. De Rotterdammers testen dan of de anderhalve meter maatregelen toepasbaar zijn.

"Zoals het er nu uitziet gaat het bij de eerste wedstrijden eerder richting de tienduizend, dan richting de vijftienduizend", zegt commercieel directeur Joris van Dijk tegen RTV Rijnmond over het aantal supporters dat welkom is. Feyenoord denkt volgens hem 'diep na over de puzzel'.

"De wedstrijden tegen Sparta (9 augustus) en FC Twente (16 augustus) zijn bij uitstek de duels om te kijken of alles wat we op de tekentafel hebben verzonnen in lijn is met het protocol dat vanuit de KNVB is meegegeven", aldus Van Dijk. "Want, hoe gaat dat er in de praktijk uitzien? Dan kan je het maar beter beperken, dan dat je in het begin tegen obstakels oploopt, omdat je te veel mensen hebt toegelaten."

Van Dijk, sinds 1 juli in dienst bij Feyenoord, wordt ook gevraagd naar de buitenlandse investeerders, die interesse hebben in de club. Waarom zou een buitenlandse partij investeren in de Rotterdammers? "Dat zijn vragen die ik nog niet één, twee, drie kan beantwoorden", stelt hij. "Maar Feyenoord is een nationaal icoon met internationale uitstraling. Een vlaggenschip. Een gigantisch trouwe supportersbase. Een prachtige historie en altijd hoopvol voor de toekomst."

"Partijen die zich daarin herkennen, willen meegroeien met Feyenoord en willen daarin investeren. Daar kan ik me wel iets bij voorstellen", besluit de commercieel directeur.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws