PSV gaat voor directe versterking: 'Hopelijk binnen enkele dagen te melden'

PSV gaat voor directe versterking: 'Hopelijk binnen enkele dagen te melden'

23-08-2020 17:29
151

De Eredivisie gaat over drie weken van start, maar bij PSV is het nog altijd wachten op de eerste inkomende transfer. Roger Schmidt maakt zich geen zorgen. Hij hoopt 'in de komende dagen of weken' wel op versterking, zo laat hij weten aan De Telegraaf.

"Ik heb al eerder gezegd dat ik me over nieuwe spelers geen zorgen maak", zei Schmidt na de verloren oefenwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt (1-2). "We werken eraan en proberen onze selectie verder te versterken, ook al zijn er nog geen nieuwelingen."

"Wie komt, zal ons ook daadwerkelijk beter moeten maken en moet concurrentie voor de spelers zijn die er al zijn. We willen in ieder geval bij aanvang van het seizoen alle spelers aan boord hebben. Op het moment focussen we ons op de spelers die er zijn en dat gaat goed."

PSV mikt op spelers die de selectie meteen versterken en daarvoor is geduld nodig. Heel lang hoeft het desondanks niet meer te duren, aldus Schmidt. "Ik hoop dat we in de komende dagen of weken de komst van een nieuwe speler kunnen melden."