Memphis verkeerd geciteerd: Als ik dingen zeg, wordt het vaak verdraaid

Memphis verkeerd geciteerd: "Als ik dingen zeg, wordt het vaak verdraaid"

01-09-2020 00:10
81

Memphis Depay focust zich voor de volle 100% op Olympique Lyon en heeft geen vertrekwens. Quotes van Memphis werden in Franse media uit zijn verband getrokken. 

Op basis van berichten in Franse media leek het alsof Memphis weg wilde bij Lyon. "Dat heb ik niet gezegd. Als ik dingen zeg, wordt het vaak verdraaid", zegt Memphis tegen de NOS. "Ik heb duidelijk gezegd dat ik gefocust ben op Lyon en het jammer vindt dat we geen Champions League spelen, zeker omdat we vorig seizoen zover zijn gekomen. Dan wil je het seizoen daarop het weer laten zien. Dát heb ik gezegd, maar het wordt weer verdraaid."

Wedden

Meer odds

"Ik heb nog een eenjarig contract en ben aanvoerder van Lyon. We hebben een goed en sterk team en speel m'n wedstrijden en scoor. Ik voel dat ik lekker in m'n vel zit. Ik wil niet over een vertrek praten, want ik ben nu speler van Lyon. Zo heb ik het gezegd."

Dat wil niet zeggen dat Memphis geen dromen heeft. "Dat heb ik ook altijd uitgesproken. Ik heb de droom om weer naar een topclub te gaan. Daar werk ik hard voor. We zien wel wat er gaat gebeuren, maar nu speel ik gewoon bij Lyon."