Keane irriteert Klopp na overwinning: 'Stel je voor dat ze verloren hadden'

Keane irriteert Klopp na overwinning: 'Stel je voor dat ze verloren hadden'

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 10:16di 29-09-2020 om 10:16

Jürgen Klopp begrijpt niets van de kritiek van analist Roy Keane na de 3-1 overwinning van Liverpool op Arsenal. Keane noemde het spel van The Reds 'bij vlagen slordig', maar dat was tegen het zere been van Klopp.

Keane richtte zich met zijn uitspraken voornamelijk op de defensie van Liverpool. Bij de 0-1 van Alexandre Lacazette ging Andrew Robertson in de fout. Een verslaggever van Sky Sports vroeg Klopp na de wedstrijd wat hij van het spel van zijn ploeg vond. "Geweldig", liet hij weten. "Zei meneer Keane dat we slordig gespeeld hebben vanavond? Ik weet niet zeker of ik het goed gehoord heb, maar misschien had hij het over een andere wedstrijd. Over dit duel kon hij het namelijk niet hebben."

Keane nuanceerde zijn uitspraken ietwat na de reactie van Klopp. "Ik zei dat er slordige momenten in jullie spel zaten, maar zei ook dat jullie als team geweldig waren. Ik gaf Liverpool ook complimenten, dus ik weet niet of je me goed verstaan hebt", aldus de voormalig Manchester United-middenvelder. "Ik hoorde het woord slordig, dat is alles", reageert Klopp. "Ik ging er een beetje vanuit dat je de verkeerde wedstrijd gekeken hebt."

Keane besloot vervolgens maar niet meer in te gaan op de Liverpool-trainer, maar kon het niet laten om toch nog even een tikje uit te delen in de richting van Klopp. "Erg gevoelig, niet? Stel je voor dat ze verloren hadden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws