'We waren er wel dichtbij, maar Ekkelenkamp gaat het niet worden, nee'

'We waren er wel dichtbij, maar Ekkelenkamp gaat het niet worden, nee'

03-10-2020 21:32
28

FC Twente-directeur Jan Streuer is nog altijd op zoek naar een nieuwe aanvallende middenvelder, maar heeft een inkomende transfer in tijdens de laatste dagen van de transferperiode aangekondigd. Droomversterking Jurgen Ekkelenkamp zal het echter niet naar de Grolsch Veste komen.

FC Twente zat al langere tijd achter de Ajacied aan, maar een huurtransfer bleek onbespreekbaar voor Ajax, dat Donny van de Beek al uit moest zwaaien. De Amsterdammers zijn momenteel bezig met Davy Klaassen, maar Streuer gaat er niet van uit dat dit ook gevolgen heeft voor FC Twente. "Ekkelenkamp wordt het niet, nee", liet hij voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Emmen weten aan FOX Sports. "We waren er wel dichtbij, maar er kwamen aanbiedingen van grotere en betere clubs."

Die felbegeerde nummer tien gaat er echter wel komen voor FC Twente, aldus Streuer. "Dat is nog even moeilijk, maar er gaat dit weekend nog iets gebeuren." Op namen ging de FC Twente-directeur echter niet in. "Nee, als het niet rond is, kunnen we het nog niet zeggen."