'Ik kreeg een berichtje van Overmars waarin hij zei dat ik het goed doe'

'Ik kreeg een berichtje van Overmars waarin hij zei dat ik het goed doe'

Gepubliceerd: zaterdag 24 oktober 2020 om 12:43za 24-10-2020 om 12:43

Danilo Pereira beleeft een vliegende start bij FC Twente. De Braziliaanse aanvaller was in vijf Eredivisie-duels goed voor vier goals en drie assists en kreeg onlangs een berichtje van Ajax-directeur Marc Overmars.

De Amsterdammers verhuren Danilo dit seizoen aan Twente, waar hij zich razendsnel heeft aangepast. "Ten eerste helpt mijn team me en we spelen natuurlijk samen. Ik ben blij dat ik met hen speel en dat ze mij helpen te scoren", zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. "Ik hoop dat ik topscorer van de competitie kan worden."

Danilo hoopt na een goed seizoen in Enschede voor zijn kans te kunnen gaan bij Ajax, waar de roep om een spits groot is. "Ik weet niet wat ze in de toekomst zullen zeggen. Maar als ik terugkom bij Ajax hoop ik op meer minuten." Veel contact met de beleidsbepalers in Amsterdam heeft hij momenteel niet. "Nee, maar na de laatste wedstrijd kreeg ik van Overmars een bericht waarin hij zei dat ik het goed doe. Toen feliciteerde hij mij. Dat was het. We hebben niet veel gepraat."

"En met Erik ten Hag heb ik ook geen contact gehad nadat ik weg ben gegaan bij Ajax", vervolgt Danilo. "Ik denk dat hij zijn focus op Ajax heeft, maar ze zullen wel naar mij kijken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Danilo nog slagen bij Ajax?

Ja
81%
Nee
19%
(1824 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws