'Mitroglou-achtige aankoop' van Feyenoord: Hij is wat zwaar geworden

'Mitroglou-achtige aankoop' van Feyenoord: "Hij is wat zwaar geworden"

28-12-2020 22:40
92

Lucas Pratto, de beoogde nieuwe spits van Feyenoord, is wat aan de zware kant. Daar is Algemeen Dagblad-journalist Sjoerd Mossou achtergekomen na wat belletjes naar Argentinië. 

Het is de bedoeling dat Feyenoord Pratto (32) voor de rest van het seizoen huurt van River Plate. Mossou heeft geïnformeerd in Argentinië. "Hij is niet helemaal fit, hij is wat zwaar geworden. Maar het is best een grote naam, hij heeft ook vijf interlands voor Argentinië gespeeld", zegt Mossou bij Voetbalpraat op FOX Sports.

"Het is een geblokte, stevige kerel. Maar de berichten zijn dat hij een tikje te zwaar is, een Mitroglou-achtige aankoop. Hij is ook iets minder snel dan Mitroglou, maar misschien pakt het goed uit."

"Advocaat is blij dat het een ervaren jongen is, hij heeft bij zo'n beetje alle topclubs in Zuid-Amerika gespeeld", voegt clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International toe. "Hij is bij River Plate op het tweede plan terechtgekomen, maar het is niet meer dan een gok. Misschien wordt het wat."