Breaking news

LIVE: Ajax begonnen aan uitduel met RKC, tussen Europa League-tweeluik door

Van den Brom grijpt strohalm bij KRC Genk: Ik ben heel opgelucht

Van den Brom grijpt strohalm bij KRC Genk: "Ik ben heel opgelucht"

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 09:03za 27-02-2021 om 09:03

Het was erop of eronder voor John van den Brom bij KRC Genk, maar de Nederlander heeft tegen Charleroi eindelijk weer eens een succesje geboekt. Genk won met 1-2 en daardoor neemt de druk wat af.

Die was behoorlijk, want Genk verloor drie duels op rij en de positie van Van den Brom werd ter discussie gesteld. "Ik ben heel opgelucht", zei Van den Brom na afloop tegen Sporza. "Natuurlijk voor jezelf na alle mindere resultaten van de afgelopen weken, maar vooral ook voor het team. Ik vind nog steeds dat we een heel goed elftal hebben. Je zag dat er vandaag echt een ploeg stond die echt wilde winnen."

"Ik heb nooit de indruk gehad dat er een enorme druk op mijn schouders lag", zegt Van den Brom. "Voor mezelf leg ik die wel hoor. Het gaat niet alleen om mij. Ik heb dat nooit gevoeld en nu nog steeds niet, omdat je wint. Wij weten waar we mee bezig zijn."

Genk staat na 29 wedstrijden op de derde plaats in de Jupiler Pro League. Kampioen worden zit er niet meer in. Genk moet zich richten op de play-offs.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws