Been en Perez wijzen uitblinker Feyenoord aan: 'Heeft het niveau volgehouden'

Been en Perez wijzen uitblinker Feyenoord aan: 'Heeft het niveau volgehouden'

14-03-2021 16:40
15

Nick Marsman is uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd bij PSV - Feyenoord. De doelman van Feyenoord hield zijn ploeg met name in de eerste helft op de been en was ook in de tweede helft de uitblinker. Mario Been en Kenneth Perez snappen dat wel.

PSV - Feyenoord was op basis van de eerste helft het aanzien waard, de tweede helft was minder boeiend. "Deze jongen heeft het niveau wel volgehouden met een paar hele belangrijke reddingen. Hij heeft Feyenoord in de wedstrijd gehouden", oordeelt Perez bij ESPN.

"Hij heeft ze op de been gehouden in het eerste kwartier na rust", voegt Been daaraan toe. "Er was veel te doen om Marsman, maar hij laat wekelijks gewoon zien dat hij een uitstekende keeper is. Bijlow moet echt honderd procent fit zijn, wil hij weer de eerste keeper worden."

Been is minder tevreden over het spel van Feyenoord. "Ik vind dat Feyenoord de wedstrijd had kunnen beslissen, maar plots werd het 1-1. Ze hebben zich allebei tekort gedaan. Feyenoord was de bal steeds veel te snel kwijt."