Feyenoord krijgt onderuit de zak: 'Dan komt die lamstraal van een Jörgensen...'

Feyenoord krijgt onderuit de zak: 'Dan komt die lamstraal van een Jörgensen...'

20-03-2021 22:15
81

Hugo Borst heeft geen spaan heel gelaten van Feyenoord na de afgang tegen FC Emmen (1-1). De hekkensluiter van de Eredivisie verliet De Kuip met een punt en volgens de analist lag dat aan de instelling van de Rotterdammers.

Feyenoord kon geen moment een goed niveau aantikken en dat was volgens Borst te wijten aan de matige inzet van de spelers. "De ziel is uit het elftal en dat is pijnlijk voor de fans, van wie op dit moment veel gevraagd wordt", zegt hij tijdens de Eretribune op ESPN. "De spelers hebben geluk dat ze er niet waren, want ze zouden kapot gefloten zijn. Ze zouden dat gefluit in het stadiongeluid moeten monteren voor wedstrijden zoals vandaag."

Wedden

Meer odds

De analist stoorde zich mateloos aan de spelers 'die niets met de club hebben'. "Die lamstraal van een Jörgensen valt nog in, wordt bij zijn woning nog toegezongen door de fans maar laat dan niks zien. Doe dan tenminste nog alsof je er zin in hebt. De spelers, zeker de jongens die niks met de club hebben, voelen helemaal niet wat er met deze club aan de hand is."

Feyenoord blijft door het punt op de vijfde plaats staan en moet vrezen dat ploegen als Vitesse en AZ aan de horizon zullen verdwijnen. Voor de Rotterdammers resteert er dan niets anders dan deelnemen aan de play-offs om Europees voetbal.