'Reorganisatie bij Juventus aanstaande: De Ligt staat op 'veilige' lijst'

'Reorganisatie bij Juventus aanstaande: De Ligt staat op 'veilige' lijst'

22-05-2021 23:51 Laatste update: 23-05-2021 11:52
32

Matthijs de Ligt blijft hoe dan ook bij Juventus. La Vecchia Signora dreigt naast de Champions League te grijpen, maar de stopper uit Abcoude staat op een lijstje met spelers die sowieso niet mogen vertrekken.

Zondag is een cruciale dag voor Juventus, omdat het dan met een overwinning op Bologna en gunstige resultaten op andere velden toch nog een ticket voor de Champions League kan grijpen. Mocht dat niet lukken, dan staat er een enorme reorganisatie te gebeuren in Turijn. Maar zes spelers weten zich 'veilig' en hoeven niet te vertrekken.

Volgens Tuttosport staan Federico Chiesa, Dejan Kulusevski, Juan Cuadrado, Leonardo Bonucci, Danilo en De Ligt op dat lijstje. De Nederlander wordt genoemd als toekomstig aanvoerder van Juventus en mag dus sowieso niet vertrekken uit het Allianz Stadium. Cristiano Ronaldo zal naar alle waarschijnlijkheid een transferverzoek indienen als Juve het miljardenbal mist.

Als de Oude Dame de inkomsten uit Champions League-voetbal mist, staat het open voor de nodige verkoopdeals. Zo zouden Adrien Rabiot en Merih Demiral de eerste spelers zijn die dan op de transferlijst gezet worden. Aaron Ramsey en Federico Bernardeschi lijken hoe dan ook te vertrekken.