'NEC in verband gebracht met ervaren doelman, club wil interesse niet bevestigen'

'NEC in verband gebracht met ervaren doelman, club wil interesse niet bevestigen'

28-05-2021 19:13 Laatste update: 31-05-2021 08:49
26

NEC wil de transfervrije Danny Vukovic naar Nijmegen halen. De 36-jarige doelman is momenteel clubloos. Vukovic moet bij NEC een oplossing vormen voor een keepersprobleem: de promovendus heeft momenteel maar één doelman voor komend seizoen onder contract staan.

De Gelderlander maakt vrijdag melding over de interesse van NEC in Vukovic. De Nijmegenaren willen de interesse in de drievoudig international echter niet bevestigen: de club wil desgevraagd niet reageren op namen.

Momenteel is Vukovic dus gratis op te pikken voor NEC. Tot ongeveer twee maanden geleden stond de routinier onder contract bij KRC Genk. Vukovic vertrok echter uit België, zodat hij in zijn geboorteland kon helpen bij zijn hoogzwangere vrouw. Inmiddels is Vukovic voor de tweede keer vader geworden.

Bij NEC moet de Australiër met Servische roots een keepersprobleem oplossen. De jonge Robin Roefs is nu de enige goalie wiens contract niet afloopt bij de nummer zeven van het afgelopen Keuken Kampioen Divisie-seizoen. Mattijs Branderhorst, Norbert Alblas en Job Schuurman zijn over een dikke maand transfervrij als hun verbintenissen niet worden verlengd.