Ramos wilde niet vertrekken bij Real Madrid: 'Het was niet meer mogelijk'

Ramos wilde niet vertrekken bij Real Madrid: 'Het was niet meer mogelijk'

Gepubliceerd: donderdag 17 juni 2021 om 14:33do 17-06-2021 om 14:33

Laatste update: donderdag 17 juni 2021 om 14:56do 17-06-2021 om 14:56

Sergio Ramos is tegen zijn zin vertrokken bij Real Madrid. Op een speciaal ingelaste persconferentie laat hij weten dat hij eigenlijk wilde blijven, maar dat Real Madrid de aanbieding introk.

Real Madrid maakte woensdag bekend dat Ramos na zestien seizoenen vertrekt. De club wilde graag met hem door, maar op het moment dat de verdediger op de aanbieding in wilde gaan, trok Real zich terug. De aanbieding was verlopen, maar daar wist Ramos naar eigen zeggen niets van. 

"Er is veel gebeurd", zegt Ramos op de persconferentie. "Het eerste dat ik wil zeggen is dat ik nooit wilde vertrekken, maar graag door wilde gaan. De club bood me de mogelijkheid om mijn contract te verlengen, maar de coronasituatie werd dit even op de lange baan geschoven. De afgelopen maanden is mijn een contract voor één jaar aangeboden met een salarisverlaging. Geld is nooit het probleem geweest. Ik wilde graag twee jaar en rust voor mij en mijn familie."

Ramos wilde uiteindelijk ingaan op het eenjarige aanbod van Real Madrid, maar werd verrast. "In de laatste gesprekken accepteerde ik het aanbod, maar ik kreeg te horen dat het niet mogelijk meer was, dat de houdbaarheidsdatum verstreken was. Mij is nooit verteld dat er een deadline was. Ik snap het wel, maar het verbaasde me."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws