'Let's meet again': Ajax spreekt oefenwedstrijd af met Bayern München

'Let's meet again': Ajax spreekt oefenwedstrijd af met Bayern München

Gepubliceerd: maandag 21 juni 2021 om 12:12ma 21-06-2021 om 12:12

Ajax oefent in de voorbereiding tegen Bayern München. De Amsterdammers hebben bekend gemaakt dat ze op 24 juli in de Allianz Arena aantreden tegen de recordkampioen van Duitsland.

De wedstrijd in Zuid-Duitsland begint om 16.30 uur en na afloop zullen de Ajacieden doorreizen naar Bramberg in Oostenrijk, waar een trainingskamp wordt belegd. Op dat moment is de voorbereiding van Ajax al bijna ten einde. Vanaf maandag 5 juli zit de spelersgroep namelijk al in De Lutte voor een trainingsweek en op vrijdag 16 juli wordt er tegen Anderlecht geoefend.

De laatste keer dat Ajax en Bayern tegenover elkaar stonden, was in het succesvolle Champions League-seizoen 2018/2019. In de heenwedstrijd speelden de Amsterdammers met 1-1 gelijk tegen Der Rekordmeister en werd voor het eerst de 'Europese variant' met Dusan Tadic in de spits uitgeprobeerd. Enkele weken later zorgden de twee ploegen voor spektakel in de Johan Cruijff Arena door met 3-3 gelijk te spelen.

Het treffen met Ajax is ook voor Bayern interessant. In het kader van de Audi Summer Tour zal de club meerdere oefenwedstrijden tegen grote tegenstanders spelen om ervoor te zorgen dat Julian Nagelsmann, de nieuwe trainer van de club, bij de seizoensstart precies weet wat hij aan zijn spelers heeft.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws