'PSV is nog niet klaar: mogelijk 5 nieuwe spelers, ook Luuk de Jong moet komen'

'PSV is nog niet klaar: mogelijk 5 nieuwe spelers, ook Luuk de Jong moet komen'

10-08-2021 07:14
455

PSV wil zich deze maand nog versterken met mogelijk vier tot vijf spelers. Zo moet Luuk de Jong de opvolger worden van Donyell Malen in het Philips Stadion, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

PSV werd eerder ook in verband gebracht met Red Bull Salzburg-aanvaller Mergim Berisha, maar dat is volgens ED-verslaggever Rik Elfrink 'niet heel heet'. De Eindhovenaren lijken de pijlen in plaats daarvan op De Jong te richten. "Ik denk dat PSV eind deze maand Luuk de Jong wil gaan ophalen", aldus de clubwatcher in de Peesjevee Podcast.

Ook VI meldt dat PSV vermoedelijk aan het eind van de transferwindow gaat proberen om De Jong binnen te halen. De spits mag vertrekken bij Sevilla. Volgens het weekblad is PSV daarmee nog niet klaar: in totaal hoopt coach Roger Schmidt op vier à vijf nieuwe spelers. De aanwinsten moeten niet alleen de selectie in de breedte sterker maken, maar ook de basis van de Duitser.

Naast een spits is PSV op zoek naar creativiteit. Een transfer van Mohamed Ihattaren ligt voor de hand en ook Ritsu Doan vertrekt mogelijk nog. Daarmee wordt de spoeling wat dun achter Mario Götze, Cody Gakpo en Noni Madueke.