De Graaf legt uit waarom Ghoochannejhad niet naar NAC Breda komt

De Graaf legt uit waarom Ghoochannejhad niet naar NAC Breda komt

11-09-2021 10:51 Laatste update: 11:44
15

NAC Breda heeft geïnformeerd naar Reza Ghoochennejhad, bevestigt trainer Edwin de Graaf. Vanwege diens salariseisen is er nooit een serieus gesprek gevoerd.

Ghoochannejhad is transfervrij omdat zijn contract bij PEC Zwolle niet verlengd werd. Daardoor kan een club hem ook buiten de transferperiode oppikken. NAC was geïnteresseerd. "We hebben contact gehad met zijn zaakwaarnemer. Die wilde weten welke bedragen we konden betalen, uiteindelijk is dat niet tot een gesprek gekomen", zegt hij tegen ESPN.

De Graaf heeft met Ralf Seuntjens en Mario Bilate twee spitsen, maar toch wilde hij nog een andere spits. "Ik zou graag nog een ander type spits willen hebben, maar het is heel lastig om die te vinden. Over de combinatie Seuntjens-Bilate was ik in de voorbereiding heel tevreden. Ik ben tevreden over Ralf op tien, maar het zijn wel dezelfde types. Ik wil graag nog een lopende spits."

"Het moet ook echt iets toevoegen. We halen spelers die iets toevoegen en anders doen we het met de spelers die we hebben, want daar ben ik ook tevreden met de selectie die er nu staat."