Cabaretier onthult 'masterplan' PSV: 'Bruma gaat Ajax vernederen in Arena'

01-02-2020 13:15
133

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Het gaat gebeuren PSV-fans: het Eindhovense masterplan zal zondag in de Johan Cruijff Arena worden ontrold. Na maanden doelbewust slecht te hebben gespeeld, gaat Bruma Ajax vernederen, zo 'onthult' de Brabantse cabaretier Rob Scheepers.

Bennett van Fessem
EINDHOVEN

"Dit moet je écht niet uitzenden hè? Ze zijn al maanden bezig bij PSV om die ultieme vernedering van zondag als een concept in elkaar te zetten", zo benadrukt de cabaretier. "Ik heb aan het begin van het seizoen gezeten met de mensen van PSV en toen zeiden we: dit seizoen is waarschijnlijk toch verloren, want financieel leg je het af tegen Ajax. Dit plan is al na een paar weken bekokstoofd."

"Ze hebben het niveau met de week dramatischer gemaakt. Dat is allemaal afgesproken werk", aldus Scheepers. "Van Bommel heeft zelf gezegd: het is dan wel leuk als ik al voor de kerst ontslagen wordt. Zo bouwen ze dit per week op naar zondag. Want van Ajax winnen is tof en van een Ajax met heel veel geld winnen is nog veel toffer. Maar als je in een klote vorm verkeert en je wint dan met een nulletje of vijf in de Arena...."

Scheepers benadrukt dat dit plan 'zorgvuldig onder de pet is gehouden'. "Hoe klote is het voor Ajax als ze in eigen huis gedegradeerd worden door Bruma?", stelt de cabaretier.

Bekijk hierboven het hele gesprek met Scheepers die telefonisch contact heeft met Mark van Bommel en Bruma....