Telegraaf krijgt 'ontwijkend antwoord' Ten Hag en speculeert: 'Gaat niet blijven'

Telegraaf krijgt 'ontwijkend antwoord' Ten Hag en speculeert: 'Gaat niet blijven'

10-12-2021 22:33
149

Ajax verlengde deze week met directeuren Marc Overmars en Menno Geelen, maar het is nog maar de vraag of trainer Erik ten Hag dat voorbeeld gaat volgen. Telegraaf-journalisten Mike Verweij en Valentijn Driessen denken dat dit niet gaat gebeuren.

Ten Hag gaf onlangs een interview waarin hij aangaf open te staan voor een buitenlands avontuur. Dat betekende volgens hem niet dat hij er ook serieus mee bezig is, maar volgens Verweij is Ten Hag ook niet zomaar van plan om zich voor langere tijd aan Ajax te verbinden. "Ik heb het hem gevraagd na de wedstrijd tegen Sporting", aldus Verweij in de Voetbalpodcast Kick-Off. "Daar kwam zo'n ontwijkend antwoord op. Ligt de rode loper nu uit om ook bij te tekenen? En toen was het: nee, ik lig nog anderhalf jaar vast en het geeft wel rust en het is wel prettig... Nee, er was niet de behoefte om ook over contractverlenging te praten."

Wedden

Meer odds

Ten Hag stond vorig seizoen in de concrete belangstelling van Tottenham Hotspur, maar tekende toen bij tot 2023. Nóg een contractverlenging lijkt dus niet in de maak. "Erik ten Hag gaat zijn status gewoon verzilveren na dit seizoen, ik zou het ook heel gek vinden als hij dat niet zou doen", stelt Verweij. "Ik denk dat met het bijtekenen van Overmars die koppeling niet los is gelaten. Erik ten Hag gaat niet tot 2026 bij Ajax blijven", vult Driessen aan.