'Ihattaren 'tijdje terug' aangeboden aan Feyenoord, club had geen interesse'

'Ihattaren 'tijdje terug' aangeboden aan Feyenoord, club had geen interesse'

06-01-2022 23:28 Laatste update: 23:31
92

Mohamed Ihattaren zou 'een tijdje terug' aangeboden zijn bij Feyenoord, maar de club uit Rotterdam zag het niet zitten in de voormalig PSV-middenvelder. Dat nieuws deelt het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt donderdagavond via een Instagram-story.

Het verhaal is bekend: Ihattaren vertrok in de zomer bij PSV en ging naar Juventus, dat hem meteen weer verhuurde aan Sampdoria. Daar wist Ihattaren echter niet te aarden, waarna hij terugkeerde naar Nederland. Juventus zou inmiddels in gesprek zijn met Sampdoria, maar het lijkt uitgesloten dat Ihattaren terugkeert in Genoa.

Feyenoord Transfermarkt meldt dat Ihattaren 'een tijdje terug' is aangeboden bij Feyenoord, maar de club had geen interesse in de diensten van de middenvelder. Intussen lijkt een terugkeer naar de Eredivisie ook niet meer uitgesloten. Zo meldde Voetbal International donderdag al dat de naam van Ihattaren ook gevallen zou zijn bij FC Utrecht. 'Mensen binnen en rondom de club bezweerden begin deze week dat er (nog) niks speelt. Dat kan snel gaan bij Ihattaren.'