LIVE-discussie: Utrecht-icoon op de bank bij Eagles, Hake wijzigt niets

LIVE-discussie: Utrecht-icoon op de bank bij Eagles, Hake wijzigt niets

05-03-2022 17:36
30

Go Ahead Eagles speelt de derde thuiswedstrijd binnen zeven dagen. Een week geleden won het van Ajax en midweeks was PSV in de beker te sterk, dus wat gaat het zaterdagavond tegen FC Utrecht worden?

Bij Go Ahead Eagles zit een Utrecht-icoon in de selectie. Jacob Mulenga speelde en scoorde jarenlang voor de Domstedelingen, maar staat nu onder contract in Deventer. Hij speelt echter niet, net als de geschorste Joris Kramer. Dat betekent dat Jay Idzes terugkomt in het elftal en in de verdediging gaat spelen. Ook Mats Deijl is basisspeler en dat gaat weer ten koste van Giannis Botos.

'Never change a winning team' is een bekend gezegde en geldt ook voor de formatie die trainer René Hake heeft bedacht. Dit FC Utrecht won een week geleden met 1-2 bij sc Heerenveen en moet nu het klusje in de Adelaarshorst zien te klaren. Dat betekent dat Henk Veerman weer in de punt van de aanval staat en dat Tasos Douvikas en Mimoun Mahi vanaf de reservebank toekijken.

De opstellingen

Go Ahead Eagles: Noppert; Martina, Nauber, Idzes, Deijl, Kuipers; Brouwers, Rommens; Córdoba, Lidberg, Oratmangoen.

FC Utrecht: De Keijzer; Ter Avest, Van der Maarel, Van der Hoorn, Warmerdam; Maher, Timber, Van de Streek; Sylla, Veerman, Ramselaar.