'Ten Hag staat met negen andere trainers op shortlist van Paris Saint-Germain'

'Ten Hag staat met negen andere trainers op shortlist van Paris Saint-Germain'

14-03-2022 11:50
63

Paris Saint-Germain overweegt om een nieuwe trainer aan te stellen na het Champions League-drama van vorige week in Madrid en Erik ten Hag is naar verluidt in beeld. Hij staat samen met negen anderen op een lijstje.

Real Madrid slaagde er vorige week in om de Parijzenaars uit het miljardenbal te wippen en dus is de steenrijke club er weer niet in geslaagd om de heilige graal van het Europese voetbal te winnen. Dat betekent dat de baan van trainer Mauricio Pochettino aan een zijden draadje hangt en L'Équipe weet welke tien trainers in beeld zijn om de Argentijn op te volgen.

Wedden

Meer odds

Erik ten Hag is er daar één van. De oefenmeester van Ajax staat er goed op in de Franse hoofdstad, getuige het feit dat zijn naam op de lijst van mogelijke nieuwe trainers terug te vinden is. De andere kandidaten zijn Diego Simeone, Massimiliano Allegri, Antonio Conte, Christophe Galtier, Mikel Arteta, Simone Inzaghi, Thiago Motta, Lucien Favre en Zinédine Zidane.

PSG kan de Franse titel niet meer ontgaan, maar werd al uit de Franse beker geknikkerd en moet dus ook de Champions League aan zich voorbij laten gaan. Dat wordt Pochettino aangerekend.