'Gravenberch heeft keuze te maken: Ajax, Bayern München of toch Man United'

'Gravenberch heeft keuze te maken: Ajax, Bayern München of toch Man United'

17-03-2022 17:13
50

Ryan Gravenberch staat niet alleen hoog op de wensenlijst van Bayern München, maar ook van Manchester United. Dat weet The Athletic te onthullen. Het naderende vertrek van Paul Pogba zou de nood op Old Trafford nog groter kunnen maken.

Versterking op het middenveld heeft volgens The Athletic prioriteit voor Manchester United en dus wordt Gravenberch al intensief gescout. De spelmaker van Ajax zou in de terugwedstrijd in de achtste finales van de Champions League tegen Benfica, die met 0-1 werd verloren door de Amsterdammers, al indruk hebben gemaakt op de Engelsen.

Wedden

Meer odds

De verwachting is dat Gravenberch komende zomer de stap gaat maken en dat hij dus snel zijn voorkeur kenbaar zal moeten maken. Of United kans maakt op zijn handtekening is echter nog maar de vraag, aangezien de middenvelder naar verluidt liever naar Bayern München zou verkassen. Die ploeg speelt volgend seizoen hoe dan ook Champions League.

Of United dat ook bereikt, is nog niet duidelijk. Gravenberch wil in ieder geval wel in het miljardenbal blijven voetballen en dus lijkt de kans op slagen voor The Mancunians vooralsnog niet heel groot. De financiële mogelijkheden kunnen echter wel toenemen wanneer Paul Pogba na dit seizoen inderdaad transfervrij vertrekt, net als de nood om een opvolger te halen.