Twente brengt belangrijk contractnieuws naar buiten: 'We zijn heel tevreden'

Twente brengt belangrijk contractnieuws naar buiten: 'We zijn heel tevreden'

17-03-2022 18:25 Laatste update: 18:26
17

FC Twente heeft het contract van Ramiz Zerrouki opengebroken en verlengd. De middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2024.

In dit nieuwe contract is een optie opgenomen voor een extra seizoen, zo laat Twente via de officiรซle kanalen weten. "Het nieuwe contract voelt voor mij als een beloning voor het harde werken en de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt. Die lijn wil ik bij FC Twente doortrekken", laat Zerrouki in een eerste reactie weten.

Zerrouki stelt dat hij bij Twente nog de nodige stappen kan zetten. De middenvelder maakte een jaar geleden zijn debuut voor het nationale elftal van Algerije. "Het is snel gegaan en ik heb afgelopen jaar veel mogen spelen voor Algerije. Als ik daar zo op terugkijk is dat best bijzonder."

Technisch directeur Jan Streuer geeft aan dat het voor Twente geen moeilijke keuze was om het contract van Zerrouki te verlengen. "Ramiz heeft zich sinds zijn debuut in de eerste selectie heel goed ontwikkeld bij FC Twente. Hij heeft vanuit de academie een langer traject gehad naar de eerste selectie en er altijd hard voor gewerkt. Dat ging met vallen en opstaan, maar hij heeft zijn plek in de selectie meer dan verdiend. We zijn heel tevreden over Ramiz."