Tadic is teleurgesteld in aanhang van Groningen: 'Dit verdien ik toch niet'

Tadic is teleurgesteld in aanhang van Groningen: 'Dit verdien ik toch niet'

02-04-2022 19:34 Laatste update: 19:56
264

Dusan Tadic kan geen begrip opbrengen voor de fans van FC Groningen. De Serviër stelt nog altijd een zwak te hebben voor de club waar hij zijn loopbaan in Nederland begon, maar werd uitgefloten door de aanhang van de Trots van het Noorden tijdens Groningen – Ajax (1-3).

Telkens als Tadic aan de bal was, klonk er een fluitconcert vanaf de tribunes. Ook klonken er vervelende spreekkoren aan zijn adres. "Ik vond dat niet goed van de fans van FC Groningen", zei de Ajax-captain tegenover ESPN. "Ik heb hier een geweldige tijd gehad. Ajax is mijn droomclub, maar FC Groningen zit ook in mijn hart."

De aanvaller, die een strafschop benutte en daarmee de 1-2 aantekende, had meer verwacht. "Deze club heeft geld aan mij verdiend. Ik heb ze blij kunnen maken met mijn spel en ze de beste resultaten in de historie van de club gegeven. Dit verdien ik dan niet. Ik ben trots dat ik voor Groningen heb mogen spelen en juichte tot vandaag (zaterdag, red.) nooit als ik tegen ze scoorde. Maar dit was heel slecht van ze."