Slot praat over Feyenoord-Marseille: 'Bijzonder om nu tegenover hem te staan'

Slot praat over Feyenoord-Marseille: 'Bijzonder om nu tegenover hem te staan'

15-04-2022 09:32
112

Olympique Marseille is de laatste horde van Feyenoord op weg naar de Conference League-finale in Tirana. Arne Slot kijkt uit naar het tweeluik, waarin hij een bekende trainer zal treffen.

Gevraagd naar Marseille, dat in de kwartfinale PAOK Saloniki uitschakelde, reageert Slot met een glimlach. "Wat ik van die ploeg weet? Vorige week heb ik een onwaarschijnlijke knappe goal van Dimitri Payet gezien", aldus de Feyenoord-trainer op de persconferentie na de zege op Slavia Praag (1-3).

Ook staat er een bekende trainer aan het roer bij L'OM: de excentrieke Argentijn Jorge Sampaoli. "Een paar jaar geleden keek elke beginnende trainer naar hem", weet Slot. "Het is bijzonder om dan nu tegenover hem te staan."

"Marseille zal ongetwijfeld een goede ploeg zijn, anders bereiken ze niet de halve finale", aldus Slot, die trots is op het feit dat Feyenoord de laatste vier van de Conference League heeft bereikt. "AS Roma, Leicester City, Marseille én Feyenoord in de halve finale, dat geeft de prestatie nog meer cachet."