'Bergwijn heeft gespeeld, maar wij zeiden: die gaat niet naar Ajax'

'Bergwijn heeft gespeeld, maar wij zeiden: die gaat niet naar Ajax'

19 mei - 19:53
280

Als Ajax zestig miljoen euro zou bieden op Cody Gakpo, dan verwacht Toon Gerbrands dat PSV daar niet akkoord mee zou gaan. In het verleden hebben de Eindhovenaren al een aantal keer een stokje voor een deal met Ajax gestoken.

De kans is goed aanwezig dat Gakpo komende zomer vertrekt bij PSV. In de Skiete Willy Podcast krijgt vertrekkend directeur Gerbrands de vraag wat PSV zou doen, als rivaal Ajax zestig miljoen zou bieden op de Eintovenaar. "Ik weet wel zeker dat we dat niet zouden doen", is Gerbrands duidelijk.

"Ik ga er binnenkort niet meer over, maar als dat de marktwerking is dan komen er andere clubs. Kan een club als Ajax concurreren met grote Premier League-clubs en Bayern München, die misschien ook belangstelling hebben voor zo'n speler?", vraagt Gerbrands zich af. "Op een gegeven moment houdt dat op. Als wij de vrije keus hebben, is nee ook een antwoord. We hebben tegen een aantal transfers ook 'nee' gezegd."

Welke transfers hebben Gerbrands en co. dan weten te voorkomen? "Bergwijn heeft een tijdje gespeeld, maar wij zeiden: die gaat niet naar Ajax. Dat ging om heel veel geld, maar we zeiden gewoon 'nee'."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s