Ten Hag maakt Man United-debuut op Old Trafford, spoedig kraker tegen Liverpool

Ten Hag maakt Man United-debuut op Old Trafford, spoedig kraker tegen Liverpool

16-06-2022 10:23 Laatste update: 12:36
49

Het nieuwe speelschema van de Premier League is bekend. Erik ten Hag zal zijn officiële Manchester United-debuut op Old Trafford maken, als The Red Devils het in eigen huis opnemen tegen Brighton & Hove Albion.

Het nieuwe Premier League-seizoen zal op 5 augustus van start gaan, als Arsenal op bezoek gaat bij Crystal Palace. In Nederland zullen veel ogen in dat weekend gericht zijn op Manchester United: Ten Hag maakt dan zijn debuut als manager. Op zondag 7 augustus om 15.00 uur Nederlandse tijd is het moment daar, wanneer United aftrapt tegen Brighton.

Wedden

Meer odds

Ten Hag en United sluiten het seizoen overigens ook in eigen huis af, tegen promovendus Fulham. De eerste kraker wacht in het weekend van 20 augustus al voor de voormalig Ajax-coach: de North West-derby, tussen United en Liverpool, staat dan op de planning in Manchester.

Voor de voetbalfans is het ook handig om het weekend van 15 oktober te omcirkelen in de agenda: nummer twee Liverpool en kampioen Manchester City staan dan namelijk tegenover elkaar. In het afgelopen seizoen stonden die ontmoetingen garant voor spektakel. Bekijk hier het hele Premier League-speelschema.