'ADO Den Haag zei steeds: volgende week nieuw voorstel, maar dat kwam er nooit'

'ADO Den Haag zei steeds: volgende week nieuw voorstel, maar dat kwam er nooit'

11-07-2022 13:57 Laatste update: 17:28
27

Jamal Amofa is transfervrij vertrokken bij ADO Den Haag en gaat volgend seizoen Eredivisie-voetbal spelen met Go Ahead Eagles. De centrale verdediger baalt van de manier waarop hij is vertrokken uit de Residentie.

ADO maakte in april bekend dat het aflopende contract van Amofa opgezegd zou worden. De club schermde met een nieuw voorstel, dat er echter nooit is gekomen. "Ik vind gewoon niet dat de club juist heeft gehandeld. Er werd telkens gezegd: volgende week komen we met een voorstel", aldus Amofa in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Op mijn vakantie in Suriname heb ik er over nagedacht en besloten dat ik tóch serieus over een voorstel wilde nadenken, omdat de club in mijn hart zit. Maar dat voorstel is nooit gedaan."

Uiteindelijk heeft hij wel een stap hogerop kunnen zetten, maar de stopper houdt een vervelende nasmaak over aan de voorbije weken. "Weet je, ik heb er vrede mee dat mijn ADO-tijd afgelopen is en ben enorm blij met mijn stap naar Go Ahead Eagles. Maar het voelt niet goed hoe het is gegaan. De manier waarop ik nu vertrek, doet pijn."

Amofa wenst ADO echter het beste voor het nieuwe seizoen, waarin men opnieuw mag proberen om promotie af te dwingen. "Ik heb de club in mijn hart gesloten en daar gaat het niet meer uit."