'Als er een club komt die biedt wat Feyenoord wil... Maar nu speelt er niks'

'Als er een club komt die biedt wat Feyenoord wil... Maar nu speelt er niks'

24-07-2022 19:52
68

Orkun Kökcü lijkt in tegenstelling tot Luis Sinisterra, Tyrell Malacia, Bryan Linssen en Cyriel Dessers wel bij Feyenoord te blijven. Na het verloren oefenduel met Olympique Lyon geeft hij toe dat er niets concreets speelt.

Kökcü wordt bijna wekelijks in verband gebracht met buitenlandse topclubs, waaronder Leicester City, West Ham United, Sevilla, RB Leipzig, AS Roma. Toch lijkt het niet van een transfer te komen.

"Ik heb veel met de trainer gesproken de afgelopen weken en zolang ik niks hoor, ben ik echt met mijn hoofd hier", reageert Kökcü voor de camera van ESPN. Wel houdt hij nog een slag om de arm. "Je weet nooit hoe het in het voetbal loopt. Als er een club komt die biedt wat Feyenoord wil, kan het zomaar zo zijn. Maar voor nu speelt er nog niks."

Kökcü denkt dat hij nog genoeg van trainer Arne Slot kan leren. "Hij wil me er gewoon bij hebben. Ik heb sowieso nog punten die ik kan verbeteren en hij is van mening dat hij me daarbij kan ondersteunen. Dat denk ik ook."

Omdat zijn contract nog drie jaar doorloopt, kan Feyenoord voor Kökcü vragen wat het wil. De middenvelder was vorig seizoen goed voor zeven goals en negen assists in 32 competitiewedstrijden. Ook had hij een aandeel in het bereiken van de Conference League-finale.