Twente contracteert keeper met Ajax- en Vitesse-verleden: 'Nu compleet'

Twente contracteert keeper met Ajax- en Vitesse-verleden: 'Nu compleet'

26-07-2022 10:06
38

FC Twente heeft Issam El Maach officieel binnen. De 22-jarige doelman heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract, met een optie voor een derde seizoen.

El Maach overtuigde de technische staf van Twente tijdens zijn proefperiode. Hij keepte eerder voor Vitesse, Ajax en RKC Waalwijk. "Het is mooi dat we een goede, jonge keeper aan de selectie kunnen toevoegen", reageert technisch directeur Jan Streuer op de clubsite. "Met twee ervaren en twee jonge keepers is het keeperbestand nu compleet."

Lars Unnerstall is de eerste keeper van Twente. Daarachter zitten nieuweling Przemyslaw Tyton, Sam Karssies en nu ook El Maach. "Ik ben heel erg blij met de waardering van FC Twente en sta te popelen om dat terug te betalen", zegt hij. "In de afgelopen weken heb ik iedereen al leren kennen. Ik kijk ernaar uit om de komende seizoenen met de jongens samen te werken.”

Michel Vlap, Michal Sadílek, Sem Steijn, Tyton, Mathias Kjölö en Christos Tzolis gingen El Maach deze zomer al voor in Enschede.