Duidelijk advies voor Ihattaren: 'Ga nou gewoon lekker voetballen jongen'

Duidelijk advies voor Ihattaren: 'Ga nou gewoon lekker voetballen jongen'

09-09-2022 11:39
102

Sjaak Swart heeft een oproep gedaan aan Mohamed Ihattaren. Tegenover Vandaag Inside meldt het Ajax-icoon dat hij hoopt dat de middenvelder snel de rust weer vindt en weer kan gaan stralen op het veld.

"Ik hoop dat Ihattaren hoort wat ik zeg", begint Swart aan zijn monoloog over de middenvelder. "Ga nou lekker voetballen jongen. Je kan voetballen en je kan zelfs één van de beste worden. Wij zijn blij met je, dus laat het nou zien. Ik help je en er zijn er nog veel meer, zoals Vanenburg. Dus heel graag: ga lekker voetballen." Swart reageerde met zijn relaas op het feit dat Ihattaren niet in werd geschreven voor de Champions League-campagne van Ajax.

Gerald Vanenburg was voor Ihattaren een belangrijke steunpilaar in moeilijke tijden. In gesprek met Ajax gaf de middenvelder aan dat hij wilde stoppen met voetballen, maar dat Vanenburg hem om wist te praten. Volgens de oud-speler van Ajax en PSV kon een speler met de kwaliteiten die Ihattaren heeft echt niet zomaar stoppen. De middenvelder voelde gelijk een klik met Vanenburg en luisterde naar hem.

Ihattaren kwam dit seizoen al eerder vervelend in het nieuws, nadat John van den Heuvel bekend maakte dat hij contacten in het criminele circuit zou hebben. Er zouden zelfs leden van de mocro-maffia in zijn auto naar het Marengo-proces zijn gereden.