FC Groningen praat met Malmö en rekent op komst vierde winterversterking

FC Groningen praat met Malmö en rekent op komst vierde winterversterking

26-01-2023 12:47
84

FC Groningen hoopt zich voor het einde van de transferperiode te versterken met Matej Chalus. De 24-jarige centrumverdediger moet overkomen van Malmö FF.

Groningen is momenteel met Malmö in gesprek over de overgang van Chalus, bevestigen bronnen aan VoetbalPrimeur na berichtgeving van Voetbal International. De deal bevindt zich in een vergevorderd stadium. De Trots van het Noorden hoopt komend weekend, als de club het opneemt tegen FC Volendam, al te beschikken over de 1,90 meter lange Chalus. De verdediger is eenvoudig international van Tsjechië.

Als alles rond komt, is Chalus de vierde winterversterking voor Groningen. Eerder verzekerden de noorderlingen zich al van de komst van verdediger Mats Bech en middenvelders Aimar Sher en Johan Hove. Met de nieuwelingen hoopt Groningen, de nummer zestien van de Eredivisie, de weg omhoog in te zetten.

Donderdagavond speelt Groningen thuis tegen hekkensluiter SC Cambuur. Aanstaande zondag gaat de ploeg van Dennis van de Ree op bezoek bij Volendam.