Manu: Daarom is het interessant om te laten zien wat ik in huis heb

Manu: "Daarom is het interessant om te laten zien wat ik in huis heb"

01-02-2023 19:12 Laatste update: 19:47
23

FC Groningen kan zondag tegen FC Twente beschikken over Elvis Manu. De aanvaller, die op Deadline Day binnen werd gehaald is fit, geeft hij aan in de Transfer Deadline Show van Groningen.

Manu wordt voor een half jaar gehuurd van Botev Plovdiv in Bulgarije. "Ik ben al een tijdje weg uit Nederland, dus voor de meeste mensen ben ik een beetje van de radar verdwenen", vertelt Manu. "Daarom is het interessant om te laten zien wat ik in huis heb. Fledderus belde me een dag voor de deadline, daar hielden we een goed gevoel aan over. Nederland is een heel mooi podium om op te spelen. Ik heb al in Nederland gespeeld, dus ik weet hoe het eraan toe gaat. Die kans wilde ik niet laten lopen."

Manu is fit en dus kan Groningen hem zondag opstellen. "Ik heb gewoon wedstrijden gespeeld, dus qua fitheid zit het wel goed. Druk? Tja, wat is druk. Dat leg je jezelf op. Ik heb de nodige ervaring en in De Kuip gespeeld. Dat is een van de mooiste stadions om in te spelen. We zitten niet in een ideale situatie, maar in het voetbal kan het snel gaan."