FC Utrecht komt met nieuws: Domstedelingen maken contractontbinding bekend

FC Utrecht komt met nieuws: Domstedelingen maken contractontbinding bekend

3 februari - 17:06 Laatste update: 18:59
28

FC Utrecht is vrijdag met nieuws naar buiten gekomen: het contract van Albert Lottin is per direct ontbonden. Lottin werd in 2020 vastgelegd en kwam transfervrij over van Girondins Bordeaux. 

Dat meldt de club via officiële kanalen. De Franse jeugdinternational speelde 54 Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden. Eén keer maakte hij zijn opwachting in het eerste elftal. Lottin kan nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het contract van Lottin liep oorspronkelijk tot de zomer van 2023.

Als zeventienjarige speler debuteerde hij al voor Girondins de Bordeaux in de Ligue 1. Bij Utrecht werd hij binnengehaald met hoge verwachtingen. "Albert is een speler met ontzettend veel talent, potentie en voetballend vermogen", liet technisch Jordy Zuidam destijds weten. "Hij is een echte atleet en is een dynamische middenvelder. We zijn ervan overtuigd dat hij zich snel kan ontwikkelen tot een eerste elftalspeler."

Die verwachtingen zijn niet waargemaakt. Aan het einde van 2022 werd al bekend dat Lottin op zoek mocht naar een nieuwe werkgever. Hij ging namelijk niet mee op trainingskamp.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie