LIVE-discussie: drie wijzigingen bij FC Utrecht na ongekende bekerblamage

LIVE-discussie: drie wijzigingen bij FC Utrecht na ongekende bekerblamage

03-03-2023 19:20
38

Zakaria Labyad gaat vrijdagavond voor het eerst sinds zijn terugkeer bij FC Utrecht weer in de basis starten. Na de bekerblamage tegen FC Spakenburg kiest trainer Michael Silberbauer voor de Marokkaans international.

Utrecht treedt vrijdagavond aan tegen Fortuna Sittard in de Eredivisie, drie dagen na de enorm pijnlijke bekeruitschakeling tegen de amateurs van Spakenburg. Silberbauer heeft besloten om zijn elftal op drie plekken te wijzigen. Labyad gaat dus starten, wat ten koste gaat van Luuk Brouwers. Daarnaast verdwijnen Hidde ter Avest en Victor Jensen naar de bank. Mark van der Maarel en Naoki Maeda verschijnen nu aan de aftrap.

Ook bij Fortuna zijn er aardig wat wijzigingen, nadat de Limburgers vorige week onderuit gingen tegen Feyenoord. Thomas Buitink, Kristijan Bistrović, Ivo Pinto, George Cox en Iñigo Córdoba starten allemaal in de basis. Het treffen tussen Utrecht en Fortuna gaat om 20.00 uur van start.

De opstellingen
FC Utrecht: Barkas; Klaiber, Van der Hoorn, Sagnan, Van der Maarel; Toornstra, Van de Streek; Maeda, Labyad, Boussaid; Douvikas.

Fortuna Sittard: Pandur; Pinto, Guth, Siovas, Cox; Bistrovic, Duarte, Özyakup, Córdoba; Buitink, Yilmaz.